figuurzagen

  • Nikita

    Hallo sinds kort ben ik geintreseerd in figuurzagen maar kan hier weinig patronen op internet over vinden wie helpt mij en wil mij patronen sturen is ook voor te knutselen op activiteiten centrum waar ik veel heenga b.v.d. groeten Nikita

  • Irene

    Hallo Nikita, misschien hier een paar tips voor je, de bieb daar hebben ze vast wel boekjes over figuurzagen, en waar patronen in staan die je kan kopieren.

    Of kijk hier eens,

    http://home.hetnet.nl/~sonjapeter/hout.html vliegtuigen en een haas patroon om uit te printen.

    http://members.tripod.lycos.nl/Betty3/

    http://www.creatiefnet.nl/pages/figz.php3 (een heleboel site,s meeste in het engels.)

    Of een optie is kleurplaten uitprinten, ik hoop dat je hier iets aan hebt, hartelijke groeten Irene.

  • Marloes

    Ik doe veel aan figuurzagen, maar ontwerp zelf patronen enz. Als tip hep ik om eens goedkope kinderkleurboeken te kopen, deze figuren kun je vaak goed uitzagen.

  • Carolien Janssen

    Hallo, ik heb je berichtje gelezen. Ik zit met hetzelfde probleem. Ik ben namelijk op zoek naar patronen voor een bord voor in de tuin, met daarop welkom in onze buurt.

  • Anita Fokkelman

    Ik heb laatst in de bieb te Haarlem een leuk boek geleend specifiek voor figuurzagen. De titel is Modellenboek Figuurzagen. De auteurs zijn:

    Patrick & Patricia Spielman. Door uitgever Cantecleer. Het ISBN-nummer is 90-213-0212-8. Helaas is het boek niet meer in de handel en uitverkocht.

    Dus als je het nog ergens ziet liggen, dan houd ik mij aanbevolen.Voorlopig mag ik het dus kopieren.